Ako prebieha

overenie vozidla

pred kúpou?

Overenie vozidla

pred kúpou

Dôkladný prístup k overeniu a kontrole vozidla

1. Výjazdový tím

Na miesto obhliadky vozidla pri kúpe príde náš výjazdový tím v dohodnutom termíne. Termín si dohodneme vopred telefonicky alebo emailom.

2. Vizuálna obhliadka vozidla

Vozidlo podrobíme vizuálnej obhliadke, pri ktorej skontrolujeme technický stav interiéru a exteriéru.

3. Kontrola technického stavu

Skontrolujeme technický stav vozidla bŕzd, podvozku, motora, prevodovky, hybridného pohonu alebo elektrického pohonu

4. Merania hrúbky laku

Pomocou špeciálnych nástrojov zmeriame hrúbku laku vozidla na všetkých potrebných miestach a zistíme tak, či bolo vozidlo búrané a či boli dané diely karosérie lakované alebo tmelené.

5. Analýza karosérie a interiéru

Zhodnotíme stav karosérie a interiéru či zodpovedá veku a nájazdu vozidla. Ak je na vozidle opravované poškodenie zhodnotíme stav vykonanej opravy.

6. Kontrola kilometrov

Diagnostikou zistíme stav kilometrov zapísaných v riadiacich jednotkách vozidla a porovnáme, či počet kilometrov sedí s počtom zobrazeným na prístrojovej doske. Overíme aj či sú predajcom deklarované kilometre adekvátne k stavu a veku vozidla.

7. Skúšobná jazda

Spolu s Vami a majiteľom vozidla absolvujeme skúšobnú jazdu, pri ktorej preveríme správanie motora, prevodovky, geometrie a podvozku pri jazde.

8. Softverová diagnostika

Auto napojíme na diagnostiku a pomocou počítača preveríme nielen aktuálny stav ale aj prípadné chyby zapísané v pamäti riadiacej jednotky a skryté vady na aute.

9. Zhodnotenie stavu

Vystavíme Vám výstupný protokol z preverenia auta pri kúpe a oboznámime vás so zisteným stavom tak, aby ste mali presný prehľad o stave vozidla ktoré kupujete. Vďaka tomu môžete zvážiť nielen kúpnu cenu, ale aj prípadné ďalšie investície spojené s technickým stavom vozidla.

10. Odporúčaný servis po kúpe vozidla

po zhodnotení stavu Vám na mieste vypočítame celkové náklady na odstránenie nájdených nedostatkov na vozidle a náklady na bežnú údržbu vozidla

11. Zľava na servis vozidla

obhliadkou naše služby nekončia , ponúkame zľavu 10% z práce na opravu nájdených nedostatkov na vozidle

Čo je naším cieľom?

Cieľom našej spoločnosti je poskytnúť vám čo najdôkladnejšie a najtransparentnejšie služby v oblasti kontroly a overenia vozidla pred jeho kúpou, aby ste sa mohli pri kúpe ojazdeného vozidla rozhodnúť na základe dostatočných informácií a bezpečne.